SQM2
HET NIEUWE
WERKEN

SQM2 brengt mensen in beweging op fysiek en mentaal niveau op elke vierkante meter.

 

Sport
als middel

SQM2 biedt programma’s om mensen in beweging te brengen op fysiek en mentaal niveau.

SQM2 zorgt voor vitalere medewerkers, die meer inzicht krijgen in zichzelf en hun team, waardoor ze beter gaan samenwerken, beter gaan presteren, minder kans hebben op burn-outs en meer betrokken raken bij het bedrijf.

Ruimte voor
Fitheid

Wij weten uit ervaring dat beweging op fysiek én mentaal niveau leidt tot de beste versie van jezelf en dit heeft een positieve invloed op de omgeving van de persoon en daarom doet SQM2 wat zij doet.

In het drukke leven schiet werken aan je gezondheid er vaak bij in. Dat is zonde, want een gezonde geest huist in een gezond lichaam.

Overwinnen
Zit in je

Doormiddel van onze 4 pijlers maken wij onze missie waar: Sport, Quality, Mentally & 2Gether

In één zin zegt dit: SQM2 gebruikt de sporten van nu met hoogwaardige trainers en coaches die tevens programma’s met inhoud en coaching aanbieden waarbij iedereen wordt betrokken en fun hoog in het vaandel staat.

Meet
The team

SQM2 staat voor kwaliteit, professionaliteit en bovenal plezier hebben in wat je doet. Al onze trainers hebben hun sporen verdiend in de sport en wij hebben ze tijdens onze interne opleidingen opgeleid tot de trainers die ze nu zijn. Toegankelijk, spontaan en verstand van zaken. Wij zijn erg blij met het team wat er nu staat en de nieuwe trainers worden zorgvuldig begeleid zodat ook zij ons DNA gaan ademen.

Daag jezelf uit

Wij zorgen dat jouw medewerkers fitter, productiever, gezonder, veerkrachtiger worden en met meer plezier en uithoudingsvermogen naar hun werk gaan.

SQM2 biedt verschillende programma’s, die elk volledig kunnen worden aangepast aan jouw bedrijf, eisen en voorkeuren.

Workout at work

De voordelen van personal training op werk

Excellent Program

Een traject van 12 maanden dat het beste uit jouw mensen haalt

Onboarding Program

Een goede onboarding strategie is onmisbaar

Workout at work

De voordelen van personal training op werk.
Een wekelijkse training voor jouw personeel — met kickboksen, circuittraining en yoga — gecoacht door een personal trainer.

Omdat fitte mensen beter presteren en meer zelfvertrouwen hebben, en samen sporten een geweldige manier is om een sterker team op te bouwen.

Excellent Program

Een traject van 12 maanden dat het beste uit jouw mensen haalt.

Een eenjarig programma van 12 sessies waarin we het beste uit jouw mensen halen. Het programma bestaat uit meer dan alleen sport. Het draait om het versterken van hun fysieke, spirituele, mentale en emotionele vaardigheden. Help jouw werknemers om te excelleren.

Wij helpen jouw mensen om beter te presteren, en scherp en gemotiveerd te blijven!

Onboarding Program

Veel bedrijven hebben een onboarding strategie.

Ons programma is eenvoudig te implementeren in bestaande onboarding programma’s, wij richten ons met name op het verhogen van de energie en de teamspirit.

Onboarding geeft jouw bedrijf dé mogelijkheid om een goede eerste indruk te maken op jouw personeel.  Dit programma versterkt de interne betrokkenheid, productiviteit en toewijding.

next

Clients

Partners SQM2:

TelfortTelfortVice
ABN AmroIncentroGemeente AmsterdamING
halalkwficpidtv
0930HeinekenTMF
0

Actieve bedrijven

0

Tevreden medewerkers

0

Doelen bereikt

0

Liters zweet

Get in
Touch

SQM2 Crew

info@squaremeters.nl

Reguliersdwarsstraat 90-92
1017 BN Amsterdam
06-53837453

KVK: 72717599
BTW: 859211150B01

- - -